Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Працівник СБУ із Вінниці бився за ... «Владімірскій централ»

«Владімірскій централ» - це тюрма у російському місті Володимир для особливо небезпечних злочинців.

Фото із сайту aksancha.wordpress.com.

Працівник СБУ із Вінниці бився за ... «Владімірскій централ»

Працівника департаменту військової контррозвідки СБУ Дмитра Сивака, який слухав російський шансон під час святкування дня народження у вінницькому ресторані, а згодом учинив бійку з військовими, які зробили йому зауваження, відсторонили від виконання службових обовʼязків

Дмитра Сивака виведено в розпорядження командира, тобто його не звільнили, але виконувати свою роботу він не зможе, повідомили у пресслужбі СБУ.

Підрозділи внутрішньої безпеки СБУ проводять службове розслідування. У службі наголошують, що така поведінка не гідна військового, особливо в той час, коли тисячі доброчесних і патріотичних співробітників спецслужби борються з ворогом, воюють на фронті та наближають Перемогу України. Голова СБУ Василь Малюк наголосив, що очищення Служби від подібних елементів – системний процес, який посилився з початком повномасштабного вторгнення росії і є одним із ключових пріоритетів у роботі спецслужби сьогодні.

Раніше у соцмережах повідомляли, що на святкуванні дня народження Дмитра Сивака у вінницькому ресторані «Арталь» лунав російський шансон – «Владімірскій централ» Міхаіла Круга. Його гостям зробили зауваження інші відвідувачі – гості військового, який служив на передовій і також святкував день народження у закладі. Потім зав’язалась бійка, ініціатором якої, ймовірно, був сам працівник СБУ та його батько Руслан Сивак.

У поліції повідомили про відкриття провадження за статтею «Хуліганство», яка передбачає обмеження волі до 5 років або позбавлення волі до 4 років.

А ви вірите, що покарають?

Читайте також: На території Рівненщини керівництво поліції посилило заходи безпеки.

Реклама Google

Telegram Channel