Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Чи закінчиться війна у 2024-му: прогноз відомої астрологині

Олена Максимова: «Високосний рік буде непростим для усієї планети».

Фото із сайту chas.cv.ua.

Чи закінчиться війна у 2024-му: прогноз відомої астрологині

«Масові обстріли зі сторони росії не злякають, а розпалять в українцях ще більше люті»

У 2024 році війна не закінчиться, але ми звільнимо більшість своєї території. Про це виданню Gazeta.ua розповіла відома астрологиня з Харкова Олена Максимова.

«Це високосний рік, – говорить астрологиня. – Для всієї планети він буде непростим. Через масштабну економічну кризу у світі ми отримаємо менше допомоги, ніж сподівалися. Захід зануриться з головою в ізраїльський конфлікт...

 Але вже від 5 січня підемо вперед і зможемо закріпитися на вигідних позиціях. Другий серйозний ривок побачимо з квітня по червень. Це буде справжній прорив. Звільнимо багато територій. Масові обстріли зі сторони росії не злякають, а розпалять в українцях ще більше люті. Своїми силами збиратимемо на дрони та нищитимемо ворога».

Зірки вказують на те, що перемога буде у жовтні 2025 року.

За словами астрологині, унікальність цього року в тому, що не буде ретроградного Марса. Через це бойові дії не стихатимуть. Особливо загостряться з 5 січня по 12 лютого, з 1 травня по 8 червня, у другій половині року.
«У другому півріччі ми воюватимемо в основному на території ворога і діставатимемо туди, де вони не сподівалися, – каже астрологиня. – Швидше за все, до цього часу повернемо окупований Крим. Шукатимемо нові методи нищення ворога, його флоту та авіації. Знайдемо технології, які допоможуть з меншими ресурсами обіграти серйозного противника. Це час появи потужних військових винаходів. Успішні військові операції українських воїнів увійдуть у підручники історії. Наш досвід і стратегії перейматимуть найбільші армії світу...

Зірки вказують на те, що перемога буде у жовтні 2025 року», – наголосила Олена Максимова.

Читайте також: Під час війни на Волинь переїхали 30 підприємств.

Реклама Google

Telegram Channel