Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Реперка Alyona alyona м’ясо замінила шоколадом

«Не буду кривити душею, що я найбільший гуманіст, бо на мені шкіряні кросівки».

Колаж газети «Волинь».

Реперка Alyona alyona м’ясо замінила шоколадом

Що з цього вийшло?

Відома співачка серйозно взялася за здоров’я – кинула курити і відмовилася від м’яса.

«Я пескетаріанка – їм рибу і не їм м’яса. Сири і яйця їм. Не їм птицю, свиней, телят, корів тощо, – розповіла Alyona alyona в інтерв’ю Маші Єфросиніній. – Десь я до цього йшла чотири роки певно. Мені перед концертом складно. Якщо я з’їм м’ясо, воно у мене в шлунку лежить. У мене хвороба жовчного міхура з 24 років».

Alyona alyona уточнила, що відмовилась від м’яса не через любов до тварин, а саме через проблеми зі здоров’ям. «Не буду кривити душею, що я найбільший гуманіст, бо на мені шкіряні кросівки», – чесно зазначила вона.

При цьому, сідаючи на дієту, вона припустилася фатальної помилки – брак м’яса стала заїдати… шоколадом. «Організм просив, я вдарила по шоколаду і ще 5 кг зверху набрала», – шокована Alyona alyona.

Словом, шлях до здорового харчування у неї – непростий. Як, до речі, і до відмови від цигарок. Зараз вона не курить. Хоч позбуватись цієї залежності пробувала кілька разів. Зазвичай на спір із кимось. І завжди програвала.

«Тепер я вирішила, що йду до цього сама. Це мій свідомий вибір. Я хочу так. Курити кортіло перші два місяці, особливо за звичкою – хтось подзвонив, рука тягнеться, келих вина випили...» – зізналася зірка.

Відмова від куріння теж далась нелегко – ще плюс 5 кілограмів ваги.

Але зірка не зупиняється і працює над собою та бореться зі шкідливими звичками.

Alyona alyona натякає на те, що могла б і здатись, але на самовдосконалення її надихає новий коханий. Нинішній бойфренд артистки – діджей та продюсер VovKING (Володимир). «Я перша закохалася через його добре, людське ставлення», – каже реперка. Але багато про свого хлопця вона не говорить і не розповідає про їхні стосунки у соціальних мережах. Щоб не налякати щастя. «Це наше спільне рішення», – наголосила артистка.

Читайте також: Жінка, якій січкарня перемолола руку, тепер... вишиває.

Реклама Google

Telegram Channel