Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На території Рівненщини керівництво поліції посилило заходи безпеки

Фото: поліція Рівненської області.

На території Рівненщини керівництво поліції посилило заходи безпеки

Відпрацювання території області триватиме до 24 грудня — на цей період поліцейські переведені на посилений варіант несення служби

У протидії злочинності, для недопущення дестабілізації ситуації в регіоні, підтриманні публічної безпеки і порядку, зменшенні аварійності на дорогах відучора, 24 листопада, поліцейські Рівненщини проводять відпрацювання населених пунктів області.

Повідоиляє поліція Рівненської області.

До профілактичних заходів залучений особовий склад усіх структурних і територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Правоохоронці:

  • ретельно перевірятимуть транспортні засоби та громадян на блокпостах;
  • здійснюватимуть контроль за особами, які перебувають на профілактичних обліках,власниками зброї;
  • патрулюватимуть вулиці із найбільш ускладненою криміногенною обстановкою;
  • забезпечать контроль за дотриманням правил дорожнього руху, зокрема й на аварійно-небезпечних ділянках.

Крім того, на основі аналізу оперативної обстановки, з урахуванням місцевих особливостей та специфіки кожної із територіальних громад, поліцейські посилено фіксуватимуть злочини проти довкілля, зокрема: незаконна порубка лісу, збут та розкрадання лісоматеріалів та незаконний видобуток бурштину.

Ситуаційний центр поліції області в цілодобовому режимі моніторить ситуацію, координує роботу усіх підрозділів для належного реагування на можливі позаштатні ситуації.

«Головне завдання — дбати про безпеку та захист мешканців Рівного та області. Особовому складу наголошую на ефективному проведенні заходів у забезпеченні правопорядку та контролю за криміногенною обстановкою», — зазначив т.в.о. начальника поліції Рівненщини Віктор Шанський.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: «Агенти Мальвіна і К° продовжують отруювати мізки українців».

Реклама Google

Telegram Channel