Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинь у скорботних сльозах: на фронті загинули ще четверо військовослужбовців

Героям потрібна наша молитва.

Фото ілюстративне.

Волинь у скорботних сльозах: на фронті загинули ще четверо військовослужбовців

Світла пам'ять!

25 листопада у громадах Волині повідомили, що у російсько-українській війні загинули ще четверо військовослужбовців: Павло Ткачук, Андрій Віднік, Володимир Янко та Вадим Булавчук.Суспільне зібрало інформацію про полеглих захисників.

Суспільне зібрало інформацію про полеглих захисників.

Павло Ткачук

У російсько-українській війні поліг боєць, 31-річний волинянин Павло Ткачук. Про це повідомили в Торчинській громаді. Чоловік проживав у селі Буяни Луцького району.

 

 Військовослужбовець загинув 20 листопада 2023 року в ході ведення бойових дій в районі села Новомихайлівка на Донеччині.Про зустріч кортежу та поховання загиблого волинянина у громаді сповістять згодом.

Андрій Віднік

На фронті загинув 42-річний уродженець села Білин Ковельського району Андрій Віднік. Про втрату сповістив Ковельський міський голова Ігор Чайка.

 

 

 Разом із сімʼєю чоловік проживав у місті Рівне. З перших днів повномасштабного вторгнення чоловік долучився до лав Добровольчого формування Рівненської міської територіальної громади № 1. 

Із серпня 2023 року Андрій Віднік доєднався до лав ЗСУ та згодом опинився на передовій. Служив у військовій частині морської піхоти. Поліг волинянин 19 листопада внаслідок стрілецького бою з російськими військами біля села Кринки на лівобережжі Херсонщини.

26 листопада з полеглим прощатимуть у його рідному селі на Волині. Траурний кортеж орієнтовно о 13:00 рухатиметься через Ковель вулицями Фестивальна та Стуса, у селі Білин — вулицями Ковельська, Лесі Українки, Лісова та Хилюка.

Літія біля батьківського дому Андрія Відніка у селі Білин розпочнеться орієнтовно о 13:15 — 13:30. Відспівування відбудеться о 14:00 у церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Потому розпочнеться громадянська панахида на території церкви після завершення служби. Поховають захисника на кладовищі у селі Білин Ковельського району.

Володимир Янко

Під час виконання бойового завдання 23 листопада поліг волинянин Володимир Янко, який служив у лавах 14-тої окремої механізованої бригади, повідомили у Велицькій громаді.

 

Чоловік проживав із дружиною Світланою у селі Мельниця Ковельського району. На якому напрямку загинув військовослужбовець — у громаді не уточнюють.

Чин похорону Володимира Янко, який повертається «на щиті», панахида та скорботне віче відбудеться 26 листопада. Скорботний кортеж прямуватиме з міста Ковель та прибуде в село Мельниця орієнтовного о 09:30 – 09:50. Жителів громади просять востаннє вийти назустріч захиснику та гідно його вшанувати «коридором пошани».

Початок похорону з рідного дому розпочнеться о 10:20. Поховають захисника на кладовищі в рідному селі. На території Велицької територіальної громади оголосили триденну жалобу. 

Вадим Булавчук

В Оваднівській сільській громаді сповістили про загибель волинського військовослужбовця Вадима Булавчука. 34-річний боєць проживав у селі Ставки Володимирського району.

Коли та на якому напрямку загинув боєць — у громаді не уточнюють. Чин похорону відбудеться 26 листопада: о 12:15 кортеж з тілом Вадима Булавчука вирушить із Володимира в напрямку рідного села волинянина. Жителів громади та односельчан просять гідно зустріти захисника та організувати «коридор пошани».

Читайте також: «Перед смертельним боєм розвідник врятував 11 мешканців і сфотографувався з котом».

Реклама Google

Telegram Channel