Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло ще 4 наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло ще 4 наших земляків

Усі вони полягли Героями в Запорізькій області

26 листопада у громадах Волинської області сповістили про загибель на війні ще чотирьох військовослужбовців з нашого краю.

Це – Валентин Васильковський, Петро Басанський, Олександр Твердохліб та Микола Омелянчук, інформує «Суспільне Луцьк».

Валентин Васильковський

У російсько-українській війні поліг 40-річний молодший сержант із села Зоряне Ковельського району Валентин Васильковський. Про загибель повідомили в Забродівській сільській раді.

Валентин Васильковський.
Валентин Васильковський. Фото – «Суспільне Луцьк».

Волинянин служив на посаді старшого бойового медика. Поліг у бою 23 листопада. У чоловіка залишилися дружина Ольга та діти. Коли та де прощатимуться із волинянином у громаді сповістять згодом.

Петро Басанський

У Колодяжненській громаді повідомили, що на війні загинув 40-річний волинський військовослужбовець Петро Басанський. Чоловік проживав у селі Колодяжне Ковельського району. У війську був командиром другого відділення корегування артилерійського вогню батареї управління та артилерійської розвідки.

Загинув захисник із Волині 24 листопада 2023 року в районі села Роботине Запорізької області під час обстрілу позицій російськими військами. У громаді оголосили триденну жалобу. Про зустріч траурного кортежу та похорон Петра Басанського оголосять додатково.

Олександр Твердохліб

Під час виконання бойового завдання поліг волинський військовий Олександр Твердохліб, повідомили в Берестечківській територіальній громаді. Чоловіку було 54, проживав у місті Берестечко Луцького району. Захисник загинув 25 листопада під час артилерійського обстрілу російських окупантів у Запорізькій області.

Олександр Твердохліб.
Олександр Твердохліб. Фото – «Суспільне Луцьк».

 У зв'язку з трагічною подією в громаді оголосили триденну жалобу. Про всі деталі зустрічі та прощання із військовим повідомимо згодом.

Микола Омелянчук

Під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності України 22 листопада 2023 року загинув волинський захисник, сержант Микола Омелянчук. Про втрату повідомила працівниця Дубівської сільської ради Олена Олексюк у соцмережах.

Микола Омелянчук.
Микола Омелянчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Чоловік проживав у селі Буцинь Ковельського району. У війську був командиром першого автомобільного відділення автомобільної роти перевезення О/С батальйону логістики. Микола Омелянчук поліг у районі ведення бойових дій в Запорізькій області, отримавши несумісне з життям поранення.

27, 28 та 29 листопада в громаді оголосили триденну жалобу. Інформацію про скорботну зустріч захисника та чин похорону у громаді повідомлять згодом.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: Боєць із протезом з Волині… стріляє з лука.

Реклама Google

Telegram Channel