Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині розпочався процес видачі допомоги аграріям

Видача добрив почалася 27 листопада .

Фото ілюстративне / facebook.com.

На Волині розпочався процес видачі допомоги аграріям

USAID АГРО погодила 7621 заявок на отримання добрив (карбамід під ярі культури) за програмою АГРО, заявки на яку подавались через Державний аграрний реєстр

Статус погоджених заявок у ДАРі вже змінився або зміниться найближчим часом на «Затверджено».

Про це повідомляє Управління агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Адміністратором видачі допомоги є Кооперативний зерновий проект / Ukraine Grain Cooperatives Project (СОК «Зерновий»). 

Видача добрив почалася 27 листопада – підключення до телеграм боту за заявками буде відбуватися в міру наповнення складів у відповідному регіоні, з поправкою на погодні умови.

На відміну від попередніх програм, попит на допомогу був таким великим, що заявки, подані ДАР протягом першого дня дії програми (01 листопада) фактично вибрали весь об’єм наявного карбаміду. Як і було оголошено під час відкриття програми, у затвердженні заявок пріоритет надавався господарствам, власницями або заявниками яких є жінки (згідно з інформацією, що міститься в системі ДАР). Решта заявок погоджувалися відповідно до дати підписання.

Заявка могла бути відхилена з наступних причин: (1) неправильно заповнена реєстраційна анкета, (2) не подано акт про використання добрив у межах попередніх програм допомоги за підтримки АГРО, (3) заявка підписана вже після вичерпання запланованих обсягів допомоги.

Інші заявки протягом деякого часу залишаться в ДАРі зі статусом «Очікує». Це означає, що заявка не увійшла до основного списку отримувачів, але в разі відмови когось з заявників з основного списку ще може претендувати на допомогу. У такому разі Зерновий сконтактує з заявником додатково, вже протягом або ближче до закінчення роздачі.

Читайте також: У місті на Волині показали оновлену шкільну їдальню за 1,9 мільйона (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel