Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Чорна звістка прийшла на Волинь: у бою загинуло 4 наших земляки

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: у бою загинуло 4 наших земляки

Вони віддали свої життя заради мирного світанку на своїй малій батьківщині

28 листопада в громадах Волинської області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо наших земляків.

Це – Сергій Медведюк, Андрій Пилипчук, Олександр Баранов і Анатолій Малесик, інформує «Суспільне Волинь».

Сергій Медведюк

25 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув військовослужбовець із села Черськ Сергій Медведюк. Як повідомили у Маневицькій громаді, бійцю було 27 років.

Сергій Медведюк
Сергій Медведюк. Фото – «Суспільне Волинь».

 Волинянин з вересня 2022 року служив на посаді старшого бойового медика. У Сергія Медведюка залишилися батьки, дві сестри і брат. Дату прощання з полеглим захисником сповістять пізніше.

Андрій Пилипчук

Як повідомили у Горохівській міській раді, 27 листопада на передовій загинув військовослужбовець із села Ватин Андрій Пилипчук.

Андрій Пилипчук.
Андрій Пилипчук. Фото – «Суспільне Волинь».

 Відомо, що 28-річний захисник був командиром бойової машини. Загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Дату і місце прощання з Андрієм Пилипчуком повідомлять згодом.

Олександр Баранов

Лучанину Олександру Баранову було 39 років. Захисник служив на посаді кулеметника відділення взводу оперативного призначення, повідомили в міськраді.

Солдат загинув 24 листопада під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новопрокопівка Запорізької області.

Анатолій Малесик

Військовослужбовець Анатолій Малесик теж із Луцька. Полеглому захиснику було 29 років. Солдат загинув 27 листопада під час виконання бойового в районі населеного пункту Берестове Донецької області.

Відомо, що боєць потрапив на війну по мобілізації, служив на посаді номер обслуги кулеметного відділення кулеметного взводу.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: На Волині вшанували пам'ять Захисників відкриттям меморіальних дошок.

Реклама Google

Telegram Channel