Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку створять багатофункціональну організацію для військових

Найближчим часом на розробку проєктно-кошторисної документації з міського бюджету будуть виділені кошти.

Фото ілюстративне / facebook.com.

У Луцьку створять багатофункціональну організацію для військових

На вулиці Бенделіані, 7 у Луцьку облаштують ветеранський хаб

На пленарному засіданні 53-ї сесії депутати підтримали проєкт рішення про надання виконавчому комітету Луцької міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності на вулиці Бенделіані, 7 у Луцьку, орієнтовною площею 0,95 га для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що для створення ветеранського хабу розглядали різні приміщення та площі.

«Поспілкувавшись з військовими, ми зупинилися саме на приміщенні на вулиці Бенделіані, 7. Адже майбутній хаб має містити великі зали для організації навчань і майстер-класів, декілька кімнат психологів і для індивідуальної, і для групової терапії, куточки ЦНАПу і департаменту соцполітики для надання послуг на місцях, тренажерний зал, кімнати для тенісу чи більярду, дитячу зону, безалкогольне кафе. У центрі міста такого великого приміщення немає. Крім того, ми враховували доступність до громадського транспорту, наявність зручного доїзду та парковка. Тому приміщення на Бенделіані, 7 є оптимальним. Там зупинка громадського транспорту в межах 20 метрів, велика територія та парковка»,- наголосив міський голова.

Найближчим часом на розробку проєктно-кошторисної документації з міського бюджету будуть виділені кошти. Як тільки документи будуть готові міськрада оголосить тендер на будівництво ветеранського хабу.

Читайте також: У Луцьку сприятимуть збільшенню власників електромобілів.

Реклама Google

Telegram Channel