Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У місті на Волині провели прес-тур для журналістів

Фото: Нововолинська міська рада.

У місті на Волині провели прес-тур для журналістів

Волинський обласний центр зайнятості спільно з благодійним фондом «Рокада» проводять заходи в рамках інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен»

29 листопада делегація у складі директора обласного центру зайнятості Алли Куцин, представників Нововолинського управління Володимир-Волинської філії центру зайнятості, благодійного фонду «Рокада» та медійників обласних видань побували у Нововолинську.

Супроводжувала делегацію радниця міського голови Катерина Варвус та заступниця начальника управління економічної політики Юлія Лаврентій.

 

 Під час візиту у Нововолинськ делегація ознайомились з роботою релокованого підприємства «Грін Компані». Фірма спеціалізується на сортуванні та переробці пластикових пляшок. Власник бізнесу скористався програмою державної підтримки еРобота та отримав грант для старту своєї справи у Нововолинську.

 

Про це інформує Нововолинська міська рада.

Юлія Лаврентій розповіла, що міська влада зацікавлена у створенні та розвитку бізнесу у громаді. Це забезпечує нові робочі місця, покращує економічний клімат у громаді. При виконавчому комітеті працює спеціаліст, який консультує охочих взяти участь у державних грантових програмах для підтримки бізнесу. Налагоджена співпраця зі службою зайнятості, спільно проводиться інформування населення щодо державних грантових програм.

 

У медичному закладі «Бодро Клінік» журналістам розповіли про послуги з реабілітації військовослужбовців, про інноваційне обладнання, яке застосовують у клініці, про досвід подання заявки на грант від держави на розвиток клініки.

Товариство «Ідеал» у Нововолинську спеціалізується на виготовленні декоративних дерев’яних панелей.

Медійникам, які завітали на виробництво, розповіли про досвід запуску нового бізнесу під час війни, пошуки ринку збуту продукції, про успішну співпрацю з Нововолинським управлінням центру зайнятості – професійне навчання на замовлення роботодавця.

У гуртожитку на вул. Луцькій гості з області поспілкувалися з внутрішньо переміщеними особами, які проживають у Нововолинську. Говорили про послуги служби зайнятості, підтримку ВПО міською владою та громадськими організаціями.

На завершення візиту у Нововолинськ завітали у крамницю солодощів «Леквар». Її відкрила дружина учасника бойових дій за програмою мікрогрантів для членів сім’ї військовослужбовців.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: У Нововолинській громаді зекономлені на ремонті тротуарів кошти передали ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel