Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Спідниці для дівчаток – стильний та простий елемент гардеробу

Реклама.

Фото: ilovemommy.com.ua.

Спідниці для дівчаток – стильний та простий елемент гардеробу

Будь-яка дівчинка хоче бути модницею і в її гардеробі буде багато різних речей під конкретні випадки. Але є й універсальна річ – спідниця, яку можна одягати у дитячий садок, школу, на прогулянку чи на свято. Завдяки тому, що спідниця відмінно поєднується з різними видами іншого одягу, її можна вважати практичною. Вона відмінно підходить з блузками, водолазками, топами, сорочками та футболками.  

Дизайнери та виробники випустили понад 500 фасонів спідниць, а також використовують велику кількість матеріалів. Для літнього періоду спідниці для дівчаток мають бути з льону, атласу або бавовни. У демісезонний період відмінно підійдуть спідниці з джинсової тканини, котону, а в зимовий час потрібно вибирати оксамит, вельвет або півшерсть.

Крій дитячих спідниць

  • Різноманітність просто величезне і на вибір представлені такі варіанти:
  • Тюльпан. На вигляд виконання схоже на перевернуту чашечку квітки;
  • Олівець. Модель відноситься до класичного виконання, а блузи чи сорочки потрібно заправляти всередину;
  • А-силует. Також називається трапецією, що чудово підходить для походу до школи;
  • Сонце. Якщо розкласти спідницю на площині, виходить коло;
  • Пліс. Посадка на талії, а по всій довжині створюються складки.

Ширина складок різна залежно від дизайну;

Пряма. Відмінний варіант для шкільної форми, як верх можна використовувати водолазки або блузки;

Крім цих рішень є також Колокольчик, багатошарові спідниці з воланами, Пачка, з баскою та багато іншого.

Також не потрібно забувати про силует спідниці, і він може бути у вигляді клину, конічним або прямим. По довжині вони поділяються на міні, мікро, міді та максі. Останні досягають щиколоток, міді закінчуватимуться на гомілки, міні трохи вище 15 см від колін, а мікро трохи коротше, ніж міні.

Стиль та фасон спідниці

Святкові моделі або такі, де можна сходити в кафе, можуть доповнюватися принтами. мереживами та рюшками. Шифонові спідниці підходять ідеально, адже вони легкі та красиві. Спідниці для школи повинні бути строгими та однотонними, але може допускатися принт у клітину. Вирізняють також спортивні моделі спідниць для занять гімнастикою або танцями. У їхньому складі є еластан, а також є різноманітність відтінків.

Де купити спідницю для дівчинки?

Інтернет-магазин «ILOVEMOMMY» пропонує велику кількість моделей спідниць на вибір. Вони мають детальний опис та розмір, а фотографії допоможуть зробити оцінку зовнішньому вигляду. Перед покупкою потрібно подумати, які речі вже є в гардеробі, а які можна придбати. Для дівчаток ніколи не буде зайвою чергова гарна спідниця.

Telegram Channel