Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Збірна України отримала потенційних суперників у фінальному турнірі Євро-2024

Збірна України

Фото: Associated Press.

Збірна України отримала потенційних суперників у фінальному турнірі Євро-2024

Команда Сергія Реброва дізналася, з ким зіграє на чемпіонаті Європи, якщо зможе туди пробитися

Під час церемонії жеребкування фінального турніру Євро-2024 збірна України дізналася своїх потенційних суперників на континентальній першості.

Україна, як можливий переможець плейоф відбору Шляху В, була посіяна з останнього четвертого кошика та потрапила до групи E, де може зіграти проти Бельгії, Словаччини та Румунії, пише ТСН.

Зазначимо, що наша команда не зуміла напряму пробитися на чемпіонат Європи, посівши третє місце у своїй відбірковій групі. «Синьо-жовті» пропустили на турнір Англію та Італію, а самі тепер позмагаються у плейоф за право виступити у фінальній частині ЧЄ.

У півфіналі плейоф відбору на Євро-2024 підопічні Сергія Реброва зустрінуться з командою Боснії та Герцеговини. Цей матч відбудеться 21 березня на полі суперника нашої збірної.

Якщо українці переможуть боснійців, то у фіналі плейоф 26 березня розіграють путівку на чемпіонат Європи з переможцем іншого півфіналу Шляху В між Ізраїлем та Ісландією. У цьому поєдинку команда Реброва буде номінальним господарем.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматимуть 10 міст Німеччини. Збірна Німеччини, як країна-господарка, без відбору потрапила на першість континенту.

До 1/8 фіналу Євро-2024 вийдуть по дві найкращі команди з кожної із шести груп, а також чотири найкращі збірні, які посядуть треті місця.

Читайте також: «Барселона» допомогла «Шахтареві», але все одно в заключному турі нам потрібна перемога над «Порту» (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel