Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу зібрали  для ЗСУ 36650 гривень(Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу зібрали для ЗСУ 36650 гривень(Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни невтомно ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

Учора, 2 грудня, на благодійному ярмарку в Горохові було реалізовано продукції на суму 11150 гривень. Для мами Андрія, яка постійно допомагає дляволонтерського руху «Твори добро»,  на ринку передали 5500 гривень, небайдужа Людина привезла 20000 гривень.

Загальна сума склала 36650 гривень.

Загальна сума склала 36650 гривень.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

«Щиро дякуємо Оксані Хвищун, Надії Центилевич, Мирославі Гайді, Людмилі Ансеровій, Оксані Кузьмук, Надії Загоруйко, Зіні Постижевській, Валентині Міщенко, Наталії Крук, Ніні Борщ, Ірині Андрієнко - господиням, які постійно допомагають випічкою.

За надані продукти для випічки адресуємо вдячність Євгенії та Петру Собуцьким, Таїсії Островській, Аллі Бачинській, Зіновії Базюк, Вікторії Кукевич, Ользі та Володимиру Кононцям, студенту Володимиру Савчуку; за виготовлення сувенірних виробів велика -  Оксані Хвищун, студентському волонтерському центру «В єдності сила», за вироби ручної роботи Вірі Щвець із Краматорська; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції - Олегу Хвищуну, Оксані та Леоніду Кузьмукам, Наталії Крук, Надії Загоруйко, студентці Тетяні Солтис;  за донатство - Валентині Колодій, Людмилі Вишневецькій, Зіновії Базюк.

Всі виручені кошти будуть відправлені бригаді, де служить Андрій Загоруйко.

Міцного здоров‘я та мирного неба нам усім! Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з ПЕРЕМОГОЮ повернутися додому! Разом творимо добро!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «У волинському місті проходить престижний турнір (Фото)».

 
 
 

Реклама Google

 

Telegram Channel