Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Він здійснив подвиг»: лікар Комаровський піарить Арестовича

Отакої.

Фото Главком.

«Він здійснив подвиг»: лікар Комаровський піарить Арестовича

На думку популярного педіатра, влада зробила «велику помилку», коли втратила Арестовича

Відомий лікар і телеведучий Євген Комаровський в інтерв’ю Олександру Шелесту заявив, що колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович здійснив подвиг і його будуть вивчати у підручниках.

На питання про те, як він відноситься до ексрадника голови Офісу президента Комаровський відповів, що йому подобається заява Арестовича щодо президентських амбіцій, пише «Главком».

«Чесно сказав, програму озвучив – такий підхід мені подобається. По програмі у мене є купа уточнюючих питань. Я не чув нічого про те, що Арестович щось вкрав», – заявив лікар.

Євген Комаровський заявив, що, на його думку, роль Арестовича у інформаційній політиці держави в перший рік війни неможливо переоцінити. «Він здійснив подвиг. Як психолог. Як соціальний психолог, я вважаю, він здійснив подвиг, який буде вивчатися у підручниках», – підкреслив телеведучий.

Комаровський додав, що для української влади було «великою помилкою» втратити таку людину, як Арестович. «Він, на відміну від інших людей у владі, вміє спілкуватися з людьми різного рівня. Це дуже важливо, а влада цього недооцінює», – зазначив лікар.

До слова, Арестович обіймав посаду позаштатного радника глави Офісу президента України зі стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки і оборони у 2020-2023 роках. Восени 2023 року покинув територію України.

Реклама Google

Telegram Channel