Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Як покращити кредитну історію для отримання позики

Реклама.

Фото: lovilave.com.ua.

Як покращити кредитну історію для отримання позики

Зіпсувати кредитну історію легко, а от відновити гарну репутацію перед банками та кредитними організаціями вже складніше. Якщо клієнт систематично затримував платежі за кредитом або порушував інші умови договору, його кредитна історія може бути поганою. Однак не варто зневірятися і думати, що позику більше ніколи не дадуть. У такому разі варто дізнатися, як покращити кредитну історію.

Проста порада, як поліпшити свою кредитну історію

Існує реальна порада, яка спрацьовує для тих, хто має погану кредитну історію, але хоче покращити її. Щоб знову мати гарну репутацію в банківських установах, потрібно взяти невеликий кредит і вчасно його повернути. Коли позику буде погашено, слід оформити новий кредит на таку саму чи трохи більшу суму і знову повернути його в обумовлений термін. Потрібно повторити все це кілька разів.

Суть оформлення кількох позик і вчасного повернення кредитних коштів полягає в тому, щоб показати банкам, що клієнт знову перебуває в нормальному фінансовому положенні, є платоспроможним, може брати та повертати кредити.

Залишається єдине питання: де ж взяти перший кредит з поганою кредитною історією? Таким клієнтам банки зазвичай відмовляють. Оптимальне рішення — звернутися до мікрофінансової організації. Саме такі компанії видають позики навіть тим, хто не має ідеальної КІ.

Де оформити позику з поганою кредитною історією

Одна з мікрофінансових організацій, яка пропонує позики клієнтам із поганою кредитною історією, — LoviLave. МФО має високий показник схвалення. Більшість позичальників отримують тут кошти у кредит незалежно від їхнього соціального статусу, фінансового становища, працевлаштування. Вік клієнта має бути в межах 18–70 років.

Для МФО LoviLave не має значення, чому кредитна історія погана. Крім того, не важливо, де наразі працює позичальник і чи працевлаштований він офіційно. У компанії не вимагають надавати довідки про доходи, вносити заставу чи шукати поручителя. Головне — мати при собі паспорт громадянина України, ідентифікаційний код і банківську картку.

У разі першого звернення до мікрофінансової організації позичальник може розраховувати на кредит на невелику суму — до 3000 грн. Якщо вчасно виплатити позику, наступного разу сума кредиту може стати більшою. Максимальна сума — 10 000 грн, що надається на термін до 30 днів. Це зручні умови, щоб використовувати згадану вище схему для поліпшення кредитної історії, тобто позичити 3000 грн, вчасно повернути їх, позичити 4000 грн, також вчасно повернути їх тощо.

Взяти гроші в борг у МФО LoviLave зовсім не складно. На сайті компанії є робот Волі, який допоможе оформити кредит максимально швидко та просто. Уся процедура займає лише кілька хвилин, при цьому не потрібно нікуди ходити. Кредитні кошти надходять просто на банківську картку. Повернути позику також легко: карткою на сайті в особистому кабінеті, у касі українського банку чи за номером телефону без авторизації.

Реклама Google

Telegram Channel