Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Грандіозне шоу від популярного Макса Барських

Фото: meta.ua.

Грандіозне шоу від популярного Макса Барських

Макс Барських виконав свої хіти перед десятьма тисячами українців у Палаці Спорту та подякував усім, хто щодня своєю працею наближає перемогу

Шоу «Зорепад» з Максом Барським у Палаці Спорту започаткує серію виступів містами України

Приголомшливий Макс Барських нарешті представив своє грандіозне шоу «Зорепад». Шоу відбулося 1 грудня перед 10-тисячною аудиторією шанувальників у київському Палаці Спорту. Під час концерту він подякував воїнам ЗСУ та решті українців, які наближають перемогу. Благодійне шоу мало величезний успіх, як стверджують останні новини сьогодні. Нагадаємо, що це перший великий проєкт Макса з того часу, як він оголосив, що у своїй творчості повністю переходить українською мовою.

Подробиці про захід

Понад десять тисяч глядачів зібралися, щоб наживо послухати новий англо-українськомовний альбом співака «Зорепад». Концерт від Макса Барського розпочався зі слів щирої подяки воїнам ЗСУ, бійцям ДСНС, волонтерам, медикам та всім, хто наближає нашу перемогу. Ця акція стала наймасштабнішою з моменту повномасштабного вторгнення в Україну. Частину коштів прибутку, як повідомив менеджмент співака, спрямовано українським військовим.

Благодійне шоу, з яким співак і музикант вирушить далі містами України, можна вважати підсумком дворічних роздумів, аналізом шляху співака. До нового альбому увійшли найкращі хіти Барських українською мовою та англомовний репертуар.

Гості виконавця

Окрім Макса Барського, на сцені з’явилася популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка дуетом з ним заспівала відому композицію «Ритми». Скориставшись нагодою, вона анонсувала свій сольний концерт, який проходитиме 9 грудня, і вже на якому Макс буде в гостях. З ним вона також виконає цю композицію.

У своєму шоу Барських не лише співав, а й виконував трюки, танцював та навіть літав над сценою. Чималий внесок в успішність проєкту зробили креативний продюсер співака Алан Бадоєв та хореограф-постановник та режисер Руслан Махов.

Послухати Макса Барських на концерт прийшли зірки шоубізнесу України. Перед фотографами засвітилися співачки Jerry Heil, Tayana, співак CHEEV, Раміна, Алла Боня та інші.

Після виступу Макс Барських дав інтерв’ю пресі, де зокрема сказав, що кожен українець дав йому сили та надихнув на виступ. «Я вийшов на шоу, – сказав співак, – і розповів кожному українцю історію свого шляху під час війни. З того самого дня, коли здавалося, що більше не буде жодних пісень, до вчорашнього вечора, коли 10 000 людей співали зі мною українською. Це знаковий момент для мене», – заявив Макс.

Для Макса Барського, який протягом останніх двох років тримався в тіні, не брав участі у великих проєктах, це безумовний успіх. З одного боку, він підбив підсумки своєї 15-річної кар’єри, потішивши публіку оновленими хітами: «Тумани», «Подруга-ніч», «Лій, не жалій», «Береги». З іншого боку – отримав емоційний заряд на новий етап у своїй творчості.

Нові хіти співака відразу після релізу зайняли провідні місця в Apple Music, і звичайно українські радіостанції моментально підхопили кілька головних синглів. Барських наголосив, що головною метою для нього став випуск успішного альбому, записаний повністю українською мовою.

Реклама Google

Telegram Channel