Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У громаді на Волині розподілили грошові допомоги

Було розглянуто 7 питань порядку денного.

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині розподілили грошові допомоги

8 грудня у міській раді відбулось засідання комісії з соціальних питань по Володимир-Волинській міській територіальній громаді, на якому було розглянуто 7 питань порядку денного

За результатом розгляду звернень 48 мешканців громади щодо призначення їм одноразових грошових допомог з бюджету громади буде виділено 132 тисячі гривень. Десятьом громадянам погоджено призначення одноразової грошової допомоги на лікування рідних та близьких на загальну суму 49 тисяч гривень.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Шість заявників отримають з бюджету громади фінансову підтримку, що передбачена важкохворим та онкохворим дітям віком до 23 років включно, на загальну суму 55 тисяч гривень.

Розглянули члени комісії звернення двох мешканців громади щодо одноразової грошової допомоги на поховання осіб працездатного віку, які не працювали та не були зареєстровані в центрі зайнятості на момент смерті. У підсумку кожному погоджено виділення по 1654 гривень.

Також, розглянувши подання начальника управління соціальної політики Наталії Голюк щодо відшкодування КП «Полігон» коштів за фактично надані послуги з організації та проведення поховання громадянина, який не мав близьких родичів, погоджено виділення 1115 гривень. Окрім цього, комунальному підприємству буде відшкодовано 11 815, 18 грн за фактично надані послуги з організації та проведення поховання загиблого військовослужбовця.

Погодили на засіданні комісії й подання управління з гуманітарних питань та секретаря міської ради щодо відзначення грошовими преміями трьох громадян з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у розмірі 500 гривень кожному.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel