Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Ворог ударив балістичними ракетами по Києву: є потерпілі

От сволота!

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Ворог ударив балістичними ракетами по Києву: є потерпілі

За попередньою інформацією Повітряних сил, ППО знищили 8 ворожих ракет, які летіли у напрямку столиці

Сьогодні, близько 4 ранку, російські окупанти завдали ракетного удару по Київщині.

«Загалом протиповітряною обороною знищено вісім повітряних цілей, які летіли у напрямку столиці по балістичній траєкторії», – інформують Повітряні сили ЗСУ.

Згодом стало відомо, що внаслідок збиття ворожих ракет у районах столиці сталися падіння уламків, є пошкодження і потерпілі.

«Попередньо, внаслідок роботи ППО по збиттю ворожих цілей сталося падіння уламків у Дарницькому та Голосіївському районах», – повідомив начальник КМВА Сергій Попко. О 5:54 Попко уточнив, що внаслідок падіння уламків травми отримало двоє мешканців. Зокрема, чоловік 1992 р.н. отримав осколкове поранення нижніх кінцівок. Йому медики надали допомогу на місці. Також медичну допомогу на місці отримали троє жінок, у яких відбулася гостра реакція на стрес.

Наша довідка:

Якщо звичайна крилата ракета летить максимально низько та намагається огинати рельєф, то балістична ж підіймається на десятки кілометрів вгору. І це дозволяє їй буквально бути невидимою для радарів Сил ППО. А потім ця ракета на шаленій швидкості летять на ціль. Виходить така собі парабола.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel