Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Англійська для дітей All Right – інноваційний підхід та професіоналізм

Реклама.

Фото: allright.com.

Англійська для дітей All Right – інноваційний підхід та професіоналізм

Ефективне вивчення англійської починається з раннього віку. Вже у 4 роки є можливість починати дитині навчатися іноземної мови, що дозволяє розвивати також сприйняття світу та оцінити можливості для вивчення інших наук. Навчання у дитячому садку чи школі завжди можна доповнювати навчанням вдома чи спеціалізованих школах.

Одним з таких місць є школа All Right, де фахівці готові розпочати навчання дітей віком від 4 до 13 років та старше. Відповідно до поточного рівня знань та віку готуються спеціальні програми. Щоб англійська для дітей All Right була цікавою, формат навчання часто нагадує ігровий процес. Крім того, формується повне занурення у вивчення із додатковими способами та інструментами.

Принципи роботи школи All Right

Кожен урок проходить повністю англійською мовою, тому діти потрапляють у відповідну атмосферу і можуть легко сприймати незрозумілі слова на слух. Ігрова методика передбачає використання ігор, пісень, танців, а також переглядаються фільми та мультфільми. Кожен урок буде цікавим та захоплюючим для дитини.

За інтересами підготовлені розмовні клуби, де відбуваються групові заняття зі ровесниками, а також є можливість розвивати розмовні навички. Методологія вивчення кембриджська, яка ґрунтується на відповідних стандартах якості. Після кожного етапу навчання можна скласти іспит та перевірити рівень своїх знань.

Персоналізація навчання

Це одна з особливостей школи All Right, де навчання проходить відповідно до інтересів дітей:

  • гра в Minecraft (захоплення цією грою принесе користь, адже вона адаптується до вивчення англійської мови);
  • природа та тварини (разом з лисенем Чарлі дитина вирушає в унікальний світ флори та фауни);
  • конструктор (створення із LEGO цілого світу, щоб була можливість адаптуватися до англійської мови);
  • юний художник (вдасться направити творчу енергію в нове русло з акцентом на англійську мову);
  • танці та спорт (оволодіння відповідними поняттями та словами у форматі спортивних ігор).

Усі освітяни є сертифікованими спеціалістами з досвідом роботи від 2 років. Вони вміють витримувати увагу дітей, і навіть всіляко надають їм підтримку.

Особливості занять

Уроки по 25 хвилин рекомендуються дітям до 8 років, а стандартний урок триває 55 хвилин. Сам урок відбувається у стандартній кімнаті в режимі онлайн на сайті або за допомогою програми. Наявність відповідних інструментів суттєво спрощує процес навчання та отримання нової інформації.

Реклама Google
 

Telegram Channel