Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували 14280 гривень на дрон для колишнього випускника  (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували 14280 гривень на дрон для колишнього випускника (Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни невтомно ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

Учора торгували на ринку, щоб зібрати кошти  на дрон для випускника Горохівського фахового коледжу ЛНУП Юрія Бабія. Було реалізовано продукції на суму 14280 гривень.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

«Щиро дякуємо Оксані Хвищун, Мирославі Гайді, Світлані Гончарук, Надії Центилевич, Марії Здинюк і її мамі, Аллі Бояркевич, Любові Матвєєвій, Галині Безверхій, Людмилі Ансеровій, Оксані Кузьмук, Надії Загоруйко, Тетяні Галтман, Зіні Постижевській, Валентині Міщенко, Валентині Гіль, Ніні Борщ, Ірині Андрієнко – господиням, які постійно допомагають випічкою.

За надані продукти для випічки адресуємо вдячність Євгенії та Петру Собуцьким, Таїсії Островській, Аллі Бачинській, Зіновії Базюк, Вікторії Кукевич, Ользі та Володимиру Кононцям, Валентині Гіль, Оксані Харчук, Юлії Войчук, Андрію Гнатюку, студенту Сергію Луценко; за виготовлення сувенірних виробів - Оксані Хвищун, студентському волонтерському центру «В єдності сила», за вироби ручної роботи – Вірі Швець із Краматорська; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції -  Максу та Олегу Хвищунам, Оксані та Леоніду Кузьмукам, Наталії Крук, Надії Загоруйко, Світлані Гончарук, Марії Здинюк, студентці Тетяні Солтис.

Від волонтерського руху «Твори добро» для Юрія було виділено 5000 грн, на закупку парафіну на окопні свічки  -2300 грн. Також йому передано 5000 грн, які принесла в наш центр Галина Бондарчук ( від розіграшу лотереї за торт). 

Міцного здоров‘я та мирного неба нам усім! Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з Перемогою повернутися додому! 

Разом творимо добро!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «Волинський Фаберже став послом культурної дипломатії Європи».

 
 
 
 
 

Реклама Google

 

Telegram Channel