Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Поліція Волині організувала свято для діток  (Фото)

Не хлібом єдиним!

Фото: про Ковель.

Поліція Волині організувала свято для діток (Фото)

Була гарно, цікаво, незабутньо

Напереродні різдвяно-новорічних свят первинна профспілкова організація ГУНП у Волинській області на чолі з Наталією Горошко, спільно з ювенальною превенцією, поліцейськими психологами, співробітниками головної інспекції організували привітання для діток працівників поліції у Ковельському та Камінь-Каширському районах.

Про це розповідають на сайті про Ковель.

На святкові заходи також запросили дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, а також діток-переселенців.

Загалом, близько 350 малюків та школярів переглянули виставу «Рукавичка», яку професійно виконали актори Волинського академічного музично-драматичного театру, окрім цього, профспілка, за сприяння благодійників, підготувала малечі подарунки, а вручив їх сам Святий Миколай.

Дітлахи щиро та із захопленням спостерігали за грою акторів, разом з ними танцювали та грали ігри. А приємні пакуночки додали ще більше радості малечі. 

 

 

 

 

Як зауважила Наталія Горошко, у такий складний воєнний час дітки по-особливому потребують уваги, яскравих емоцій та вражень, тому профспілка всіляко намагається сприяти організації таких заходів.

Читайте також: «У Луцьку горе-водій втікав від патрульних (Відео)».

Реклама Google

 

Telegram Channel