Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Вифлеємський вогонь миру запалав у стінах Луцької міської ради

З вірою у Перемогу!

Фото ілюстративне / facebook.com.

Вифлеємський вогонь миру запалав у стінах Луцької міської ради

На початку пленарного засідання 54-ої сесії Луцької міської ради члени національної скаутської організації України «Пласт» передали міському голові, депутатам та усім присутнім у залі Вифлеємський вогонь миру

Луцькі пластуни виконали традиційну пісню Вифлеємського вогню, закликавши присутніх бути іскоркою, яка запалить вогонь миру та любові у кожному серці та у кожній домівці. Зазначивши, що сьогодні цей вогонь, особливо важливий, адже несе ідею єднання усього українського народу.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Міський голова Ігор Поліщук подякував пластунам за те, що бережуть традиції та привітав усіх із прийдешніми святами, побажавши миру та Божого благословення.

«Щоб наступного року Україна здобула мир і усі наші військові повернулися до своїх домівок та родин. Міцного здоров'я усім. Перемоги та миру Україні»,- наголосив міський голова.

Традиція передачі вогню існує вже багато років: вогонь миру передають від країни до країни. Передріздвяну традицію розповсюдження Вифлеємського вогню миру започаткували в Австрії. Проте, завдяки пластунам, її запровадили і в Україні. Щороку з рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вифлеємський вогонь долає безліч кордонів і потрапляє до всіх українців, які чекають тепла, миру і злагоди, що єднають усіх християн у переддень різдвяно-новорічних свят.

Читайте також: Волинські проєкти в галузі медицини отримають фінансування від ЄС.

Реклама Google

Telegram Channel