Курси НБУ $ 41.40 € 45.14
Як і чим просочити коржі

Смачного!

Фото ілюстративне.

Як і чим просочити коржі

Торт вийде набагато ніжнішим і смачнішим, якщо правильно надати більшої соковитості домашнім бісквітам і пісочним коржам, адже при їх випічці на поверхні може утворюватися щільна скоринка 

Якщо коржі перед перемащуванням змочити сиропом, то вони стануть м'якшими і краще вбиратимуть у себе крем. Просочуючи коржі, візьміть до уваги такі нюанси:

• просоченням може служити цукровий сироп, солодкий чай з лимоном або міцна кава з коньяком, ягідний або фруктовий компот, легкий сироп, який залишається від консервованих фруктів, йогурт;

• для бісквіта, приготованого з трьох яєць, буде достатньо 150 мл сиропу;

• найкраще коржі просочувати за допомогою кулінарної кисті, пройшовши нею кілька разів по всій поверхні коржа;

• якщо у вас немає такого пензля – скористайтеся звичайною столовою ложкою, набираючи її щоразу неповну для рівномірного просочування;

• якщо ви спекли високий бісквіт, то найкраще розрізати його на 2–3 коржі і просочити кожен корж окремо. Тоді весь торт буде соковитим як зверху, так і всередині;

• при просоченні приділіть особливу увагу краям коржів, оскільки вони мають щільну зовнішню скоринку.

Читайте також: «Чому холодної пори року тягне на солодке».

Реклама Google

Telegram Channel