Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Як обрати диван для офісу?

Реклама.

Фото: fayni-mebli.com.

Як обрати диван для офісу?

Насправді вибір дивана для офісу – завдання не надто просте. Адже офісні меблі повинні мати певні експлуатаційні характеристики, котрі будуть ідеально вписуватися в інтер’єр, а також при цьому вигідно підкреслювати статус компанії. Разом з цим їхня конструкція має бути комфортною та зручною. Прекрасний асортимент меблів на будь-який смак представлений в нашому інтернет-магазині за посиланням https://fayni-mebli.com/ua/sofas.html Але перед тим, як зробити свій вибір, збираючись купити дивани в офіс в Україні, варто звернути увагу на деякі моменти. На що саме, розбираймось разом.

Визначаємося з розміром

Таке поняття як розмір охоплює наступні параметри: довжина, ширина та висота. Обираючи диван для офісу, слід взяти до уваги площу кімнати, де він буде встановлений, кількість працівників, а також відвідувачів. Також обов’язково поцікавитися інформацією про висоту спинки та глибину сидіння. В більшості випадків ці два параметри однакові. Дивани з високою спинкою мають глибину 60 см, з низькою – 100-125 см. Розмір меблів також обирають, зважаючи на параметри дверних прорізів. Це пояснюється тим, що може виникнути необхідність перестановки.

Типи офісних диванів

Оптимальними варіантами стануть наступні моделі:

  1. Лінійні. Вони чудово впишуться в будь-яке стандартне за розмірами приміщення. Найкраще встановлювати їх в центрі або під стіну. 

  2. Кутові. Відрізняються від лінійних більшою місткістю. Якщо ж приміщення має кут, куди не змогли вписатися інші меблі, то такий диван – це гарний варіант. Дана модель гармонійно доповнить інтер’єр та звільнить простір в центрі. 

  3. П-подібні. Чудово виглядають у великогабаритних приміщеннях. Місце їхнього розташування не важливе – такі меблі стануть родзинкою будь-якої обстановки. 

Міцний каркас – важливий параметр якості

Збираючись купити диван в офіс, врахуйте те, що він має витримувати певні навантаження. Тому важливо правильно обрати каркас. Оптимальним матеріалом стане натуральна деревина. Вона відрізняється своєю надійністю та міцністю. Такі меблі привертають увагу своїм розкішним виглядом. При цьому варто зважати на їхню чималу вартість. Альтернативним варіантом вважаються моделі з металевою основою. Вони характеризуються надійністю при порівняно невисокій вартості.

Стилі можуть бути різні  

Для того, щоб прикрасити загальний інтер’єр приміщення, слід правильно обрати стиль самих меблів. Так дивани можуть бути виконані в наступних стилях:

  1. Класичний. Відрізняється великими габаритами та прямою формою. Особливість меблів полягає у закінченості кожного кута. Традиційний матеріал оббивки – натуральна шкіра. 

  2. Ретро. Диван має вигляд старовинної речі, оббитої оксамитом чи шкірою.

  3. Хай-тек. Меблі у цьому стилі мають геометричні форми. Матеріал оббивки – якісний замінник шкіри.

Реклама Google
 

Telegram Channel