Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Силам оборони України доведеться відходити з Авдіївки ще до Нового року – Дикий

Тримаймося.

Волинь-нова

Силам оборони України доведеться відходити з Авдіївки ще до Нового року – Дикий

Армія РФ має успіхи у районі Авдіївки, тому Силам оборони України доведеться відходити з цього міста

Це може статися у найближчі півтора тижні.

Про це в інтерв'ю NV сказав екскомандир роти батальйону «Айдар» Євген Дикий.

«У районі Авдіївки у них є настільки значне просування, що… Буду відвертим. Я вчора спілкувався з хлопцями звідти. Я гадаю, що вже набагато більша ймовірність, що ми будемо змушені з Авдіївки відійти, ніж те, що ми Авдіївку утримаємо», - вважає Дикий.

Він навіть припустив, що станеться це у найближчі півтора тижні: «Найімовірніше, рішення про відхід з Авдіївки нам доведеться приймати ще навіть до нового року», - додав Дикий.

На всіх інших ділянках, додав він, у росіян є незначні просування. Але тиснуть, зауважує, не на всіх напрямках. «Усе ж таки у районі Вербового-Роботиного досі йде гойдалка: то вони наступають, то ми продовжуємо досі окремі наступальні дії», - озвучив Дикий перший напрямок, де Сили оборони мають успіхи.

Також він нагадав про плацдарм на лівобережній Херсонщині. «Там ми не в обороні, за великим рахунком, а досі в наступі. Для них настільки критично цей наш плацдарм прибрати, що, думаю, вони після Авдіївки туди зосередять всі ті сили, які в них після Авдіївки залишаться. Тому не факт, що не доведеться звідти відходити. Але поки динаміка протилежна», - пояснив Дикий.

Реклама Google

Telegram Channel