Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Мати трохи не з'їхала з розуму»: загарбники застрелили 8-класника на очах у батьків

Сподіваємось, колись убивці дитини понесуть покарання.

Фото – пресслужба прокуратури Херсонської області.

«Мати трохи не з'їхала з розуму»: загарбники застрелили 8-класника на очах у батьків

Трагедія сталася на Херсонщині

На тимчасово окупованій території Херсонської області у середу, 20 грудня, російські загарбники застрелили учня восьмого класу на очах у його родини.

Про це повідомив голова ОВА Олександр Прокудін, передає «Суспільне».

«Я отримав з громади лівого берега повідомлення, що російські окупанти вбили учня восьмого класу в одному з населених пунктів. Це сталось 20 грудня. Вони це зробили просто на очах у родини. Мати там трохи не з'їхала з розуму, її врятували з петлі. Страшна ситуація, – сказав очільник ОВА.

За його словами, дитина «десь проходила і начебто щось фотографувала». Тоді окупанти схопили хлопця, привели додому та застрелили.

«Є заява директора школи до поліції. Будемо звертатися до повноважного з прав людини та всіх органів, щоб цей факт зафіксувати», – додав Прокудін.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Станом на листопад за час повномасштабного вторгнення російські окупанти вбили вже 510 українських дітей та поранили більше ніж 1143.

Читайте також: Російські мародери обікрали біженця, який оселився на Волині.

Реклама Google

Telegram Channel