Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Порошенко: кошти на «єдиний марафон» – це бюджет однієї бойової бригади

Петро Порошенко.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко: кошти на «єдиний марафон» – це бюджет однієї бойової бригади

«Єдиний марафон» коштує більше 2 мільярдів гривень, а це дорівнює бюджету однієї бригади – про це в інтервʼю «5 каналу» сказав Петро Порошенко

«2 мільярди гривень у нас вимірюються дронами, FPV-шками. Я можу наголосити, що це бюджет за весь час війни однієї бригади. Ті, хто прийняв рішення і фінансує корупційно «єдиний марафон», забрав гроші в повному складі в однієї бригади. І на сьогоднішній день ця бригада не була сформована, бо залишилася без грошей через «єдиний марафон». За це точно доведеться відповідати», – говорить Порошенко, інформує eurosolidarity.

«Нічого ні по контрпропаганді, ні по єдності він не дає. Він створює «теплу ванну» для окремих політиків. Навіщо? Дуже дорога ціна. Кожен в Україні повинен знати правду, і виходячи з реалій цієї правди, планувати подальші дії», – наголошує Порошенко.

«Український народ дуже дорослий. І це показали два Майдани, це показала відповідальність дій під час початку війни у 2014 році, широкомасштабної агресії після 24 лютого 2022 року. Він потребує, щоб з ним говорили як з дорослим мовою правди. А не рожевими окулярами, липкою, слизькою, солодкою масою «єдиного марафону», якому ніхто не вірить», – вважає пʼятий Президент.

Реклама Google

Telegram Channel