Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Володимирі вирішили проблему з водопостачанням

Тепер у випадку поривів водопостачання перекривається не по всьому місту, а лише окремі будинки.

Фото: facebook.com.

У Володимирі вирішили проблему з водопостачанням

Учора ремонтна бригада дільниці водопостачання, яку очолює Сергій Мазурок, провела заміну засувки діаметром 100 мм на ділянці водопроводу, що по вулиці Данила Галицького у Володимирі

Правда, задля цього на кілька годин довелося залишити без води кілька вулиць у центральній частині міста та половину села Заріччя. Але воно того варте.

Про це повідомляє КП «Володимирводоканал».

Що це дасть, - скажете ви. Насамперед з'явиться можливість у разі аварійної ситуації перекривати водопостачання лише на окремих ділянках, а не залишати половину міста без води.

Класно, чи не так? До слова, такі засувки водоканал почав встановлювати у 2021 році. Зокрема їх чимало було встановлено у військовому містечку. Тому тепер у випадку поривів водопостачання перекривається не по всьому містечку, а лише окремі будинки.

Щоправда, поки тривали ці роботи, підприємству довелося вислухати чимало негативної критики від людей. Але якось пережили. Однак зараз, як жителі, так і водоканал, мають спокій.

Насамкінець хотілося б додати, попри заборгованість населення та брак кадрів, підприємство працює на совість задля вашого, шановні містяни, комфорту і затишку. Тому ваш обов'язок - вчасно платити за послуги та цінувати нашу працю.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Заході України потонув 41-річний чоловік, намагаючись переїхати річку підводою.

Навіки залишиться 38-річним: на Волині оголосили про смерть Героя.

На Волині шахраї залишили молоду жінку без житла.

Сільська громада на Волині купила для ЗСУ FPV-дрони на 2000000 гривень.

Реклама Google

Telegram Channel