Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Різдво росіяни масовано атакувати волинську тероборону в Серебрянському лісі (Відео)

Волиняни втримали позиції (Фото ілюстративне).

Фото 100 бригада.

На Різдво росіяни масовано атакувати волинську тероборону в Серебрянському лісі (Відео)

Бій тривав увесь день

 Про це повідомили у 100 окремій бригади Сил тероборони ЗСУ.

«На самісіньке Різдво Христове – 25 грудня – противник вдався до масованого штурму позицій Волинської бригади тероборони на сході України.

Попередньо провівши потужну артпідготовку, сотні орків за підтримки десятків одиниць бронетехніки посунули вперед – і аж ніяк не з бажанням заколядувати…

Окупанти все ретельно спланували і дуже розраховували на успіх, забули одне – перед ними волинські тероборонівці!

Пекельний бій тривав упродовж усього дня, кремлівські пропагандисти готові були вже ось-ось оголосити про «успіхи» орди в Серебрянському лісі – проте підрозділам армії рф довелося ганебно відступити, зазнавши дошкульних втрат!

Так, 25 грудня 2023 року відразу 23 окупанти одержали від бійців 100 обр ТрО квитки на концерт кобзона, ще 80 орків було поранено.

Не менше вражає список враженої нами (протягом одного дня!) ворожої бронетехніки: чотири знищених, два пошкоджених і один «затрофеєний» (!) волинськими тероборонівцями танк; знищена БМП; два знищених і два пошкоджених МТ-ЛБ! Разом – 12 одиниць «броні»!

Впродовж двох наступних днів – 26-27 грудня – окупанти, залучивши резерви, знову спробували штурмувати позиції 100 обр ТрО. У підсумку – знову відступили, втративши ще 39 осіб вбитими, і 101 – пораненими. А також позбулися ще двох одиниць бронетехніки – знищено танк і МТ-ЛБ.

Перебуваючи з початку весни на найгарячіших ділянках фронту на Бахмутському, Куп’янському та Лиманському напрямках, підрозділи Волинської бригади тероборони не втратили жодної позиції і не зробили жодного кроку назад.

P.S.: Для візуалізації описаних вище подій – дещо курйозний епізод «мінусування» одного з ворожих МТ-ЛБ. Після влучання FPV-дроном бронетехніка почала некерований рух, доїхала до окупованого села, «зустрілася» з будівлею і згоріла дотла…», - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel