Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині благодійна майстерня Святого Миколая зібрала 58 тисяч для ЗСУ

У Майстерні Миколая ельфи з ангелами навчали виготовляти святковий декор, новорічні іграшки з екоматеріалів та милих гномиків.

Фото: pidgayci-gromada.gov.ua.

На Волині благодійна майстерня Святого Миколая зібрала 58 тисяч для ЗСУ

В укритті будинку культури села Липини працювала майстерня Святого Миколая

За результатами двотижневого благодійного «марафону», Святий Миколай прийняв на гостину 340 дітлахів та зібрав 58 000 гривень для ЗСУ.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

«Короткі підсумки року для мене – це, коли згадуєш усі ініціативи, завдяки яким вдалося допомогти хлопцям із ЗСУ. І я такий не один.

Разом з КЗ «Центр культури, туризму молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради, артистами Заслуженого ансамблю пісні та танцю України «Колос» ми розпочали 2023 рік із благодійних концертів і закінчуємо його теж підсумками, але цього разу про Благодійну Майстерню Святого Миколая.

За результатами двотижневого благодійного «марафону», Святий Миколай у Липинах прийняв на гостину 340 дітлахів із Підгайцівської, Ківерцівської та Луцької громад та зібрав 58 000 гривень для ЗСУ.

Помічники святого – працівники клубних закладів Підгайцівської громади «відіграли» 13 новорічних ранків, збираючи кошти для військових. Ще два свята організували для дітей, батьки яких загинули або пропали безвісти на війні та вихованців Інклюзивно-ресурсного центру Підгайцівської громади.

Як і минулого року, куточок різдвяного настрою діяв в укритті Липинського будинку культури. Тут створили магічну атмосферу затишним новорічним каміном, ошатними ялинками, імбирними чоловічками та гігантськими льодяниками.

Розважали дітей казкові герої, з якими можна було в міру побешкетувати, порозважатись у сріблястому сніжку і навіть політати на мітлі баби Яги.

У Майстерні Миколая ельфи з ангелами навчали виготовляти святковий декор, новорічні іграшки з екоматеріалів та милих гномиків.

Щиро дякую працівникам культури, що попри війну, зберегли ентузіазм і ділитесь своїм душевним теплом, підтримуєте та надихаєте воїнів, виготовляючи для них окопні свічки, збираючи пакунки з гостинцями, співаючи у лікарнях та підтримуючи дітей, чиї тати ціною власного життя, зберегли нам свободу.

Ще Черчилль, під час другої світової війни наголошував, що збереження культури – те заради чого варто воювати, бо в ній національна самоідентифікація і генетичний код народу.», - розповів посадовець.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Знову страшна звістка: у бою загинув Герой з Волині Іван Козярчук.

Про батальйон «Бандерівці» із Рожища на Волині дізналася вся країна.

На передовій фронту похвалилися різдвяними деревами із Волині.

Реклама Google

Telegram Channel