Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У громаді на Волині наліпили вареників на передову

Гуртом зробили гарну справу для військових.

Фото: kolodyazhne.gromada.org.ua.

У громаді на Волині наліпили вареників на передову

У Колодяжненській громаді підтримують захисників усім, чим можуть

«Важливо не лише регулярно донатити, а й своїми діями нагадувати, що ми повсякчас пам’ятаємо про наших військових, захоплюємося їх мужністю та відвагою, висловлювати вдячність  – чи то добрим словом, чи відправленими на фронт листівками та дитячими малюнками, чи власноруч приготованими смаколиками… Особливо - у період різдвяно-новорічних свят, адже в цей час ще більше хочеться допомагати та дарувати позитивні емоції», - про це розповідають на сайті громади. 

Щоб передати бійцям домашній настрій і затишок у Центрі культури, дозвілля та спорту села Колодяжне проходила акція «Вареники на передову». Усі охочі мали можливість долучитися до виготовлення української страви: хто – продуктами, хто - особисто. Зокрема,  участь в акції взяли працівники закладів культури та бібліотек громади. Долучились і заклади освіти. 

«Наліпили вареників, спекли та придбали печива. Зібрали немало смаколиків та чаю. Гуртом зробили гарну справу для наших військових. Згодом смачні гостинці поїдуть до наших захисників. Бо ж і справді: «В тилу допомагаємо - на фронті перемагаємо!» Маємо надію, наших воїнів потішать такі домашні гостинці», - йдеться у дописі.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У селі на Волині невідомі витягли вози та колодязь на дах зупинки.

У минулому році на Волині було зафіксовано 13 температурних рекордів.

Начальник сектору одного з правоохоронних органів на Волині погорів на хабарі (Відео).

Ще один ляп «Кварталу 95»: луцька співачка обурена спотворенням пісні її батька.

Telegram Channel