Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Заході України влаштували «голу вечірку»

А в цей час їхні ровесники гинуть на фронті...

Фото із сайту 24tv.ua.

На Заході України влаштували «голу вечірку»

Заразилися прикладом збоченців Філіпа Кіркорова і Лоліти Мілявської

У четвер 4 січня мережу збурило відео відпочинку компанії молодих людей на Закарпатті. Відвідувачі одного з закладів влаштували там справжню голу вечірку.

На опублікованих кадрах декілька осіб танцюють повністю голими – навіть без спідньої білизни. Ймовірно, компанія забронювала приміщення під приводом «занять йоги», інформує 24tv.ua.

Голі розваги в Україні

На опублікованому у мережі відео видно, як декілька молодих чоловіків та одна жінка танцюють повністю оголеними перед публікою. Лише на одному з «танцюристів» були шкарпетки – більше нічого. На ролику частина глядачів радісно плескає у долоні, а частина танцює – проте подаль і вдягненими.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола, вечірка відбулась в конференц-залі екокурорту «Ізки», що на Закарпатті. Його орендувала компанія з 38 людей з-за меж регіону – вони нібито хотіли проводити там уроки йоги. Організатором виступив киянин – захід отримав назву «Новорічний Love Camp. Казка казок».

Повідомляється, що у програму «йоги» входили ранкові медитації, тілесні вправи, ненасильницька комунікація, робота з тінню, емоційне вивільнення, психологічна підтримка у складних процесах, чоловічі та жіночі кола, тантричні ритуали, спільні бані та чани, похід у гори й тематичні перевтілення.

Відповідні заходи там мали проводити на Новорічні свята, у період з 27 грудня – 4 січня. При цьому компанія відмовилася від обслуговуючого персоналу – захотіли зробити все самі. Ймовірно, вони вирішили, що ті заважатимуть такого роду розвагам.

Гола вечірка була й у росії

= У москві ведуча та блогерка Настя Івлєєва також влаштувала так звану «голу вечірку». Дрес-код події звучав як almost naked – майже оголений. Серед гостей були відомі російські діячі, а також й зрадники України – Ксенія Собчак, Діма Білан, Філіп Кіркоров, Лоліта Мілявська, Анна Асті, Джиган та інші.

= Однак подібні розваги викликали негатив серед російських воєнкорів – організаторку звинуватили у пропаганді «нетрадиційних сімейних цінностей» та начебто створення загрози безпеці країни. На фоні цього Івлєєва записала довгий ролик, де слізно вибачалася за подібний захід – їй загрожувало до 5 років в'язниці.

= Одна з зрадниць України, яка проживає у Москві – Анна Ансті, навіть може втратити російське громадянство через такі розваги. Окрім цього її концерти у московських клубах скасували, через що вона втратила понад 5 мільйонів рублів. Ряд інших гостей також отримали «по шапці».

Читайте також: Ще один ляп «Кварталу 95»: луцька співачка обурена спотворенням пісні її батька.

Реклама Google

Telegram Channel