Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Підкинути сміття не вдасться: у Луцьку встановили камеру для відеофіксації порушників

Інспектори департаменту будуть складати протоколи про адміністративне правопорушення.

Фото: facebook.com.

Підкинути сміття не вдасться: у Луцьку встановили камеру для відеофіксації порушників

З метою запобіганню порушень, а саме: підкидання сміття до контейнерного майданчика для збору твердих побутових відходів по вулиці Дубнівській, департаментом муніципальної варти встановлено камеру відеонагляду

Адже, через такі протиправні дії мешканців, що часто є жителями інших громад та викидають сміття з своїх автомобілів у нашому місті, біля контейнерів для збору ТПВ утворюються сміттєзвалища. Крім того, недобросовісні громадяни намагались використати контейнери не за призначенням, та викинути в них зілля, будівельні матеріали й інші непобутові відходи.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Тому, тепер усіх порушників фіксуватиме камера відеоспостереження і відповідно інспектори департаменту будуть складати протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП та п.п.2.5.5.1.1, п.п.2.5.5.1.4 Правил благоустрою міста Луцька. Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині 19-річний юнак обікрав магазин.

Реклама Google

Telegram Channel