Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Школяр із Волині плете гачком чарівні іграшки

Бодан - постійний учасник творчих конкурсів та художньої самодіяльності

Фото: kolodyazhne.gromada.org.ua.

Школяр із Волині плете гачком чарівні іграшки

Восьмикласник Богдан Ксюк із Уховецька Колодяжненської громади має багато талантів і захоплень

Але одне із найулюбленіших занять - плетіння гачком. 

Про це йдеться на сайті Колодяжненської громади.

Бодан - постійний учасник творчих конкурсів та художньої самодіяльності Уховецького ліцею, де він навчається. Уже неодноразово школяр вражав дорослих своїми роботами, особливо нині популярними плетеними м’якими іграшками. 

Як розповідає мама хлопця, яка працює вчителькою початкових класів, Оксана Ксюк, - у ранньому дитинстві помітила цікавість сина до процесу вишивання. Тому навчила Богдана цьому ремеслу, адже сама любить вишивати. Каже: спочатку синові дуже подобалося, але він на цьому не зупинився, експериментував і шукав нові творчі заняття. Згодом вже самостійно навчися плетінню. І це дуже захопило хлопця. Творив з такою завзятістю та натхненням, що торік у рідному закладі освіти навіть організували виставку робіт Богдана. Свій талант школяр демонструє, беручи участь у різних творчих конкурсах, на яких також гідно оцінюють роботи  юного умільця.

Приміром, днями стало відомо про те, що Богдан Ксюк став переможцем Всеукраїнського тематичного конкурсу «Мартин звичайний – птах року 2023», який проводив Національний еколого-натуралістичний  центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Українським товариством охорони птахів. 

Окрім того, серед інших захоплень Богдана – випічка. Рецепти тортів, тістечок, кексиків хлопець шукає в мережі Інтернет, експериментує, і, що головне, все вдається!

Пані Оксана розповідає, що тепер молодша сестричка, як  захоче солодкий смаколик, то біжить до братика, а не до неї. А ще, хлопцеві припали до душі виступи та участь у шкільних виставах.

Зичимо Богданові розвитку і творчих пошуків надалі.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Юна волинянка передала гроші на допомогу ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel