Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Складний маршрут довжиною 3360 км: волинські волонтери доставили цінний вантаж на фронт (Відео)

Волонтери дякують усім, хто долучився до формування вантажу.

Фото: Фейсбук.

Складний маршрут довжиною 3360 км: волинські волонтери доставили цінний вантаж на фронт (Відео)

Відбулася перша у 2024 році волонтерська поїздка до бійців на передову, організована Дубівською сільською радою та за підтримки й допомоги жителів громади

Місцеві дубівські волонтери Віктор Самчук та Володимир Босак, вже вдома. Попри важкі погодні умови чоловіки виконують важливу, відповідальну і нелегку місію.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Дубівська громада - громада позитивних змін.

Під час зустрічі із захисниками роблять пам'ятні фото, Віктор Самчук передає вітання і слова вдячності жителям громади:

«Всім вітання від наших хлопців! Усі дуже задоволені, що про них не забувають, дякують усім людям за гостинці, за домашню випічку, за смачні голубці. Вже відзвонюються і просять ще голубців. Дякують дітям за малюнки і солодощі, за подарунки. Все довезли, все передали, повертаємося додому».

Волонтери дякують усім, хто долучився до формування вантажу і хто допоміг фінансово:

«На спідометрі 3360 км, 5 діб в дорозі, маршрут складний: Харківська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька, Хмельницька області, погодні умови ще складніші: мороз, сніг, дощ, ожеледиця, хуртовина, обледеніння. Витримали і наші волонтери, і автівка, впорались, усе завезли, передали, до кого не доїхали, - відправили посилки Новою поштою. Дякуємо Віктору Самчуку та Володимиру Босаку за таку важливу і таку нелегку працю!»

А доправили волонтери цього разу на фронт зарядні станції EcoFlow DELTA Max 1600 та Bluetti АС180Р, 1800Вт, 1440Вт/час і два FPV дрони (камікадзе), придбані за благодійні внески працівників Дубівської сільської ради для 46-ої окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України. У цьому військовому формуванні несуть службу воїни-земляки із сіл Городище, Дубове та Вербка. 

Військові ж записали вдячне відео для жителів Дубівської громади.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Стяг батальйону від військових отримали вихованці музичної школи на Волині.

Реклама Google

Telegram Channel