Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Ковель попрощався із Героєм Віталієм Гаранем

Вічна пам'ять Герою.

Фото із сторінки Ігоря Чайки у Facebook.

Ковель попрощався із Героєм Віталієм Гаранем

Про загиблого захисника України розповів міський голова Ковеля Ігор Чайка

«Тут, на відносно мирних територіях, люди живуть як у раю»…

Так сказав своїм рідним ковельчанин, захисник Віталій Гарань, коли приїжджав додому у відпустку трохи більше як за місяць до своєї загибелі.

Так воно і є. Ціною надзусиль тих, хто там, на фронті, стримує московську орду, ціною, на жаль, і їхніх життів ми тут можемо жити своє життя.

 

 Віталій Гарань загинув 4 січня поблизу міста Мар’їнка Донецької області. Сьогодні ми прощалися з ним у його рідному Ковелі. Добродушний, неймовірно простий і світлий, як сьогодні сказав про Віталія його двоюрідний брат. Тепер йому – назавжди 40.

Без досвіду строкової служби чи участі в АТО Віталій без вагань став боронити країну. Служив у десантно-штурмових військах.

 

 У вересні минулого року він отримав поранення під селом Вербове на Запоріжжі. На щастя, вдалося швидко одужати і повернутися до побратимів. Але, на жаль, ненадовго.

Війна, кажуть рідні Віталія, дуже змінила його. Навчила цінувати кожен момент життя. Прикро, що воно так рано було знищене росією.

Свій останній спочинок Віталій Гарань знайшов на Алеї Героїв міського кладовища. Дякую Віталієві і всім воїнам-Героям за їхній подвиг!», - йдеться у дописі мера.

 

 

 

 

Telegram Channel