Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Робочих рук не вистачає: «Володимирводоканал» потребує фахівців

Ліквідувати аварійну ситуацію за лічені хвилини неможливо.

Фото: facebook.com.

Робочих рук не вистачає: «Володимирводоканал» потребує фахівців

Мінусова температура повітря спричинила низку аварійних ситуацій на водонапірних вежах у Суходолах та Новосілках, пов’язаних з роботою насосних агрегатів, що в результаті призвело до погіршення водопостачання

Через що працівники аварійно-відновлювальної бригади дільниці водопостачання , засукавши рукави, упродовж кількох днів розривалися між населеними пунктами, ремонтуючи та замінюючи обладнання.

Про це повідомляє КП «Володимирводоканал».

Так, у Суходолах провели ремонт робочої труби насосного занурювального агрегата, розташованого в Артезіанській свердловині. У процесі спускопідіймальної операції довелося застосовувати спеціальну техніку, а саме вантажно-піднімальний кран.

На Федорівці хлопці замінили старий центробіжний занурювальний насосний агрегат на новий марки «GBA» продуктивністю 12/куб/м/год. Робочий напір 70 м.

У Новосілках також вдалося ліквідувати несправності, пов'язані з роботою насоса.

Варто зауважити, будь-яке обладнання з часом виходить з ладу. І статися може це будь-якої миті та пори року. Тож не завжди можна передбачити та спрогнозувати, які фактори викликають несправність. А ще неможливо ліквідувати аварійну ситуацію за лічені хвилини. На це потрібен час, а в окремих випадках необхідне обладнання і спецтехніка. Але головним фактором у всьому процесі є робочі руки наших працівників. На сьогодні підприємству їх не вистачає, оскільки чимало хлопців були мобілізовані до лав ЗСУ. І хоч ті, що продовжують працювати, намагаються давати раду, та потреба у фахівцях не зникла. Отже, якщо є охочі сісти за кермо асенізаторної машини, або ж на новенький мініекскаватор, звертайтеся. Ми будемо раді вас бачити.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Потребує допомоги журналіст Район.in.ua з Волині.

Реклама Google

Telegram Channel