Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Нововолинськводоканал» отримав обладнання за мільйон гривень

Допомога дуже важлива.

Фото: фейсбук.

«Нововолинськводоканал» отримав обладнання за мільйон гривень

Днями на КП «Нововолинськводоканал» НМР замість існуючого енергоємного застарілого обладнання радянських часів встановили і запустили в роботу сучасний, енергозберігаючий насос для відведення стічних вод із шафою керування

Цьому передував тривалий процес перемовин, оформлення документів, ділових зустрічей начальника Нововолинськводоканалу Богдана Миговича з представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ). Наприкінці минулого року міжнародні партнери надали благодійну допомогу комунальному підприємству – придбали насос із двигуном для відведення стічних вод із шафою управління фірми «Wilo» (Німеччина) вартістю понад один мільйон гривень.

Повідомляють на фесйбук-сторінці КП «Нововолинськводоканал» .

«Більшість обладнання на підприємстві – застаріле та енергоємне. Завдяки залученню міжнародних організацій і переоснащенню водоканалу вдається трохи зекономити електроенергії. Зокрема, якщо радянський насос працює з потужністю 30 кВт, то новий споживає 15 кВт і наразі не потребує витрат на ремонт», — зазначає начальник КП «Нововолинськводоканал» НМР Богдан Мигович.

Насос для відведення стічних вод важливий у функціонуванні водогосподарського комплексу. Саме завдяки ньому відбувається перекачування активного мулу в очисній системі.

Працівники Нововолинськводоканалу вдячні Міжнародній організації з міграції за підтримку в цей скрутний для підприємства час і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У «Волиньобленерго» скасували відтермінування відключення від електропостачання за борги.

Реклама Google

Telegram Channel