Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині у закладах позашкілля навчатимуть керувати квадрокоптерами

Наразі працюють над впровадженням нової навчальної програми військово-патріотичного напрямку.

Фото: Фейсбук.

На Волині у закладах позашкілля навчатимуть керувати квадрокоптерами

Центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді та Центру позашкільної освіти передали навчальні квадрокоптери

Сучасне обладнання обласним комунальним закладам вручили Голова Волиньради Григорій Недопад та його перший заступник Юрій Поліщук.

Про це інформує Волинська обласна рада. 

Обидва центри позашкільного розвитку адаптують навчальні програми під виклики та оновлюють матеріально-технічну базу для здобуття учнями практичних навичок.

Зокрема, у центрі позашкільної освіти у новому навчальному році започаткували затверджену МОН актуальну освітню програму навчання операторів БПЛА. За нею також займатимуться і вихованці гуртків науково-технічного спрямування (авіамоделювання, судномоделювання, робототехніка тощо).

В обласному центрі національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства наразі працюють над впровадженням нової навчальної програми військово-патріотичного напрямку, яка включатиме чотири блоки: БПЛА, військова топографія, історія України та домедична підготовка за стандартами НАТО.

Ознайомившись із нововведеннями, започаткованими в обох закладах, Григорій Недопад зазначив, що надане Волиньрадою обладнання допоможе швидше інтегрувати нові навчальні програми, актуальність яких продиктована великою війною. «Я переконаний, що ці навчальні дрони будуть використовуватись в освітньому процесі з метою його осучаснення на вимогу часу. Тут виховуються майбутні інженери, кібернетики, науковці, спортсмени та загалом обдаровані юнаки та дівчата, які є патріотами своєї держави. Це наше майбутнє, якому відбудовувати та захищати рідну землю. Ми й надалі будемо працювати над тим, аби не лише підтримувати, а й оновлювати матеріально-технічну базу обласних комунальних закладів», - запевнив Григорій Недопад.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волинська Національна гвардія отримала необхідне обладнання для боротьби з ворогом.

Реклама Google

Telegram Channel