Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Нововолинські комунальники звернулися до мешканців громади з важливим повідомленням

Періодичність проведення промивки внутрішньобудинкових систем опалення становить не більше 5 років.

Фото: фейсбук.

Нововолинські комунальники звернулися до мешканців громади з важливим повідомленням

КП «Нововолинськтеплокомуненерго» інформує, що в міжопалювальний період проводяться роботи по промивці внутрішньобудинкових систем опалення (ВБС)

До уваги мешканців м. Нововолинська та смт Благодатного! Роботи по промивці внутрішньобудинкових систем опалення спрямовані на усунення накопичених мінеральних солей та оксидів заліза з внутрішньобудинкових систем централізованого опалення. Періодичність проведення цих робіт становить не більше 5 років.

Інформують на фейсбук-сторінці «Нововолинськ теплокомуненерго».

Промивання ВБС проводиться в будинках, мешканці яких сплачують за послугу обслуговування ВБС, або за оплату, якщо немає договору на обслуговування ВБС.

Дана проблема актуальна і для приладів опалення в помешканнях споживачів теплопостачання. В цьому випадку промивання проводиться виключно за рахунок власників квартир. Тому, якщо в опалювальний сезон температура батареї відрізняється від температури стояка опалення — даний прилад опалення потребує прочищення. Виявити цю проблему допоможуть спеціалісти нашого підприємства. В міжопалювальний період Вам слід звернутися в письмовій формі до адміністрації КП «Нововолинськтеплокомуненерго» для проведення необхідних робіт по усуненню засмічення в радіаторі опалення.

Адміністрація КП «Нововолинськтеплокомуненерго».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У «Волиньобленерго» скасували відтермінування відключення від електропостачання за борги.

Реклама Google

Telegram Channel