Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Як зміцнюватимуть енергетичну безпеку на Волині

Роботу Проєкту енергетичної безпеки продовжено до 2025 року.

Фото: Володимирська міська рада.

Як зміцнюватимуть енергетичну безпеку на Волині

Встановлення когенераційних газових установок для забезпечення електроенергією котелень на випадок тривалого в часі відключення світла – одним із напрямків, куди спрямовуватиме кошти Володимирська громада

16 січня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук взяв участь в координаційній нараді Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Міністерства енергетики України, НКРЕКП та ін. з питання зміцнення енергетичної безпеки громад в рамках меморандуму про взаєморозуміння між Мінінфраструктури та Проєктом енергетичної безпеки, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID.

Про це інформує Володимирська міська рада.

Нараду, яка проходила у режимі онлайн, очолив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Бутенко.

Роботу Проєкту енергетичної безпеки продовжено до 2025 року. Одним із напрямків, куди спрямовуватимуть кошти у межах даного проєкту, є встановлення для забезпечення електроенергією котелень на випадок тривалого в часі відключення світла. Встановлення когенераційних газових установок відбувається повністю коштом уряду США.

«Наше місто зацікавлене в отриманні таких установок, тому подаватиме заявку для участі у цій програмі.», – наголошують в дописі.

Під час наради порушили також питання необхідності вдосконалення законодавства щодо ринку енергетики в нашій країні, особливо це стосується альтернативних джерел енергії – сонячної та вітрової.

 

  

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Оптимізуйте свої розрахунки за водопостачання онлайн, – «Володимирводоканал».

Реклама Google

Telegram Channel