Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У воді та на морозі: працівники «Володимирводоканалу» ліквідовували складну аварійну ситуацію

Хлопцям у десятиградусний мороз вдалося замінити майже 100 погонних метрів старої труби.

Фото ілюстративне / facebook.com.

У воді та на морозі: працівники «Володимирводоканалу» ліквідовували складну аварійну ситуацію

Упродовж двох днів працівникам ремонтної бригади дільниці водопостачання «Володимирводоканалу» довелося шукати, а потім ліквідовувати складну аварійну ситуацію на розі вулиць Шухевича та Чорновола, в результаті якої вийшов з ладу водогін, що будувався у минулому столітті

Щоб відновити його роботу, хлопці працювали навіть у темряві під світлом прожекторів.

Про це повідомляє КП «Володимирводоканал».

Так, під час проведення аварійно-відновлювальних робіт 16 січня водоканал був змушений на кілька годин перекрити водопостачання на частині вулиці Ковельській, щоб замінити засувку та прочистити водопровідний колодязь, аби можна було розпочати санацію, суть якої полягає в протягуванні нової труби всередині старої, або як говорять - методом «труба в трубі». Санація проводиться безтраншейним способом або з частковим розкриттям та без демонтажу старого трубопроводу, і дозволяє не порушувати благоустрій території.

Таким чином хлопцям у десятиградусний мороз вдалося замінити майже 100 погонних метрів старої труби на нову поліетиленову діаметром 80 мм, що витримує тиск 16 атмосфер.

Враховуючи те, що роботи виконувались безтраншейним методом, водоканалу не потрібно було зривати асфальтне покриття на ділянці, де проводилась заміна старою труби. Йдеться про відрізок від магазину «Дивоцін» (вул. Шухевича) до ЦПО (вул. Чорновола). Однак хлопці були змушені розкопати місце витоку, щоб виконати відновлювальні роботи, які вчора були завершені.

Наразі та проводиться засипка, після чого відповідні підрядні організації заасфальтують цю територію.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волинь відправила Херсонщині медичну допомогу.

Реклама Google

Telegram Channel