Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Гордість і безпека: Луцька міська клінічна лікарня втримала статус «чистої» у повторному аудиті

Так тримати!

Фото: Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади/фейсбук.

Гордість і безпека: Луцька міська клінічна лікарня втримала статус «чистої» у повторному аудиті

Усі відділення Медичного об'єднання Луцької міської територіальної громади підтвердили статус «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта».

Програма «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта» реалізовується в Україні із 2012 р. у співпраці з Асоціацією медичних сестер України. Усі заклади та відділення, які проходять стандартизацію в рамках проєкту, заносять у спеціальний реєстр. Вперше цей статус лікарня отримала у 2015 році від Служби організації інфекційного контролю України (СОІК).

Повідомляють про це на фейсбук-сторінці «Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади».

«Через кожні 2 роки його потрібно підтверджувати, тобто, проходити повторний аудит із стандартизації підходів до лікарняної гігієни», – розповідає заступник медичного директора з медсестринства Надія Бортник

Представниками СОІК здійснювався контроль за виконанням рекомендацій і тестування роботи медичних сестер наших відділень. Медичні сестри професійно володіють комплексною системою гігієни рук медичного персоналу, дезінфекції та стерилізації виробів медичного призначення».

Старші медичні сестри отримали Сертифікати, які підтверджують статус «Чиста лікарня - безпечна для пацієнта». Ця табличка засвідчує кожному пацієнтові 100% чистоти у медичному закладі.

«Програма «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта» надзвичайно важлива для нашого лікувального закладу, тому що це - високий статус відповідності європейським стандартам чистоти та гігієни і кожен працівник відділення зробив свій вагомий внесок для отримання сертифіката. Це спільна заслуга керівництва лікувального закладу, завідувачів відділень, старших медичних сестер та усього медичного персоналу», – йдеться у дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У київській лікарні зупинилося серце сержанта із Ратнівщини.

Реклама Google

Telegram Channel