Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Які новинки взуття на осінь та весну пропонує Premiata

Реклама.

Фото: premiata.diforte.ua.

Які новинки взуття на осінь та весну пропонує Premiata

Premiata – це стильний та дуже відомий бренд взуття, який існує понад 100 років. Італійський модний дім нещодавно в Мілані продемонстрував, які саме оксфорди, кросівки, ботфорти та інші види взуття слід носити жінкам цієї осені. Краще розібратися завчасно, щоб перед прохолодою встигнути придбати актуальні чоботи, відчувати зручність під час використання.

Premiata – це запорука якості. Взуття від цього виробника можна носити роками й перевага в тому, що декілька сезонів поспіль воно точно буде трендовим, а це означає, що нові кросівки наступної осені можна не купляти. Пара виглядатиме ідеально та подарує надзвичайну зручність.

Взуттєві трендові новинки Premiata

Настав час оновлювати осінній гардероб й черговий светр або сукня – це ще не все. Слід подбати про якісне взуття, яке буде в моді, не спричинить ніяких проблем. Італійський бренд Преміата – це саме те, що потрібно.

У новому сезоні дизайнер вирішив повернути до моди унти та місяцеходи, хоча про них вже багато хто встиг повністю позабути. Хутряні чобітки будуть дуже зручними, теплими, вони ідеально підходять для погоди, коли вже невеликий мінус, немає дощу.

Якщо загалом подивитися на нову лінійку взуття Premiata, то слід зазначити, що серед всього запропонованого асортименту точно лідирують моделі з квадратним мисом. Вони вважаються наймоднішими. Круглий мис можна побачити виключно на вибіркових моделях. Зазвичай це грубі ботильйони, черевики на платформі. Якщо казати саме назвами, то бренд рекомендує цієї осені звертати увагу на лофери та броги. Краще обирати чорний, сірий, синій, червоний, помаранчевий колір. Вважається, що саме ця палітра буде найактуальнішою.

Якщо звернутися до торішніх трендів, то зараз знову бренд Premiata згадав про гостроносі моделі взуття. Загалом це чоботи на підборах. Вони повинні бути витонченої форми. На початку осені можна надати перевагу туфлям-човникам, якщо вони у кольорі беж, чорні, коричневі або лавандові. Також слід звертати увагу на принтовані яскраві варіанти, які повністю йдуть по нозі.

Високі ботфорти з широкою халявою теж можна побачити серед новинок від Premiata. Їх можна носити не тільки восени, але й зимою 2023-го. Вважається, що актуальними бути моделі, які виконані виключно в стилі металік. Для такого випадку бренд розробив варіанти у золотистому та сріблястому кольорі. Саме з таким взуттям можна сміливо носити спідниці та сукні міні або навіть хутряні шорти. Необов’язково, щоб сумка підходила під чоботи. В цьому році дизайнери розглядають ботфорти як насичений окремий акцент, який може виділятися. Проте, є й готові тотал луки. Наприклад, цієї осені дуже модно носити все червоне. Тому можна дібрати пальто, чоботи, аксесуари, сукню в одному червоному відтінку. Це буде виглядати дуже привабливо, модно. Треба враховувати, що такий зовнішній вигляд точно привертатиме багато уваги.

Реклама Google

Telegram Channel