Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Знаменитий голова «Ветеранів Афганістану» святкує 65-річчя

Вітання ювіляру!

Фото: фейсбук.

Знаменитий голова «Ветеранів Афганістану» святкує 65-річчя

22 січня своє 65-річчя відзначив голова Володимирської спілки «Ветерани Афганістану», депутат міської ради минулих двох скликань Іван Омельчук. З цієї нагоди секретар міської ради Іван Юхимюк особисто привітав ветерана

У своєму привітанні секретар міської ради зазначив, що Іван Адамович – взірець патріота, який не тільки пройшов випробування вогнем в Афганістані, але й після повернення продовжує служити своїй країні, об’єднуючи вже 20 років ветеранську спільноту та активно беручи участь у громадському житті міста.

Про це інформує Володимирська міська рада.

«Ветеранська справа – це не лише минуле, а й сучасність, адже ваша діяльність неоціненно важлива для підтримки та розвитку нашої громади. Ваш приклад – це джерело натхнення для всіх нас, і я висловлюю глибоку вдячність за ваш внесок у зміцнення патріотичних цінностей та відданість ідеї державного обов’язку», – підкреслив секретар міської ради.

Іван Юхимюк також передав голові спілки подарунок від імені міського голови та депутатського корпусу міської ради і побажав йому міцного здоров’я, невичерпної енергії та подальших успіхів у справі підтримки ветеранів.

 

 

 Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У громаді на Волині відбувся патріотичний захід.

Реклама Google

 

Telegram Channel