Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку «сонячні діти» танцюючи встановили рекорд України

Окрім учасників з Волинської області, до міста з’їхалися діти ще з восьми регіонів України.

Фото Волинська ОВА.

У Луцьку «сонячні діти» танцюючи встановили рекорд України

В обласному центрі Волині 154 «сонячні дитини» сьогодні встановили національний рекорд України в номінації: «Найбільша кількість людей з синдромом Дауна, які танцюють спортивні танці»

Це вперше у нашій державі!

Про це інформують у Волинській ОВА.

Окрім учасників з Волинської області, до міста з’їхалися діти ще з восьми регіонів України. А саме з: Рівненської, Львівської, Житомирської, Київської, Одеської, Херсонської, Полтавської та Хмельницької областей.

 

 Разом із батьками, запрошеними гостями та студентами рекордсмени довели, що всі абсолютно рівні. Допоміг у цьому «сонячним спортсменам» хореограф, викладач ВНУ імені Лесі Українки Олександр Кашевський.

Опісля діти милувалися гімнастичним номером гості з Полтавщини Вікторії Слюсаренко та разом підтанцьовували під пісні гурту «Флайза».

 

 До події долучилася заступниця голови ОДА Мирослава Якимчук. «Щиро дякую за запрошення на такий гарний захід. Від імені начальника ОВА Юрія Погуляйка дякую усім, хто його організував. Також дякую усім батькам, які сьогодні приїхали, і всім учасникам – ви такі молодці. У такі важкі, похмурі дні ви стали справжніми сонечками», – звернулася до присутніх Мирослава Якимчук.

Захід організували: Спеціальна Олімпіада України, РО «Карітас-Спес Луцьк» за партнерства ВНУ імені Лесі Українки та за підтримки ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна» й БО «Старе місто Луцьк».

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel