Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Минулоріч у громадському транспорті Луцька виявили тисячі «зайців»

Перевірки на маршрутах продовжуються.

Фото ілюстративне.

Минулоріч у громадському транспорті Луцька виявили тисячі «зайців»

У 2023 році у громадському транспорті Луцька під час перевірки оплати проїзду виявили 11801 пасажира, який не оплатив за поїздку

Здійснення контролю оплати (реєстрації) проїзду у пасажирському транспорті загального користування Луцької міської територіальної громади відповідно до укладеного договору здійснює ТзОВ «Волиньконтрольсервіс». 

Про це йде мова у звіті про роботу відділу транспорту Луцької міськради, інформує Волинь UA.

З допомогою залученого підприємства вдалось значно підвищити платіжну дисципліну пасажирів в частині оплати проїзду за допомогою електронного квитка. Так у 2023 році здійснено перевірку 356252 пасажирів, з них успішно оплатили та зареєстрували свій проїзд 344451 пасажир. 11801 пасажирів мали негативний результат реєстрації проїзду.

Також у минулому році з'явилося шість нових терміналів з продажу та поповнень електронних квитків. За 2023 встановлено термінали у таких місцях: проспект Волі (магазин «Делікат»), проспект Молоді (магазин «Сім23»), вулиця Рівненська (ЖК»КyivSky»), вулиця Рівненська (магазин «Аврора»), проспект Соборності (навпроти Північного ринку), с.Княгининок (магазин «Спар»).

Читайте також: «Із зимової Тиси прикордонники витягли ухилянта з Рівненщини».

Реклама Google
 

Telegram Channel