Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Оце так: на Ратнівщині заколядували понад мільйон гривень для ЗСУ!

Разом - до перемоги!

Фото Газета Ратнівщина.

Оце так: на Ратнівщині заколядували понад мільйон гривень для ЗСУ!

Про це інформує газета «Ратнівщина»

«Як ми й очікували, після публікації у минулому номері газети статті про заколядовані на ЗСУ кошти, нам надійшли повідомлення для уточнення інформації.

Зокрема, до загальної суми 891 544 грн додаємо ще 49 000 грн, які зібрали для ЗСУ колядники храму ПЦУ с. Велимче та 53 000 грн наколядували від Хресто-Воздвиженського храму УПЦ селища Заболоття, ще 25 000 грн доплюсували до загальної суми у Видраниці.

 

 4640 грн передали у Велимченську сільську раду юні щедрівники с. Велимче для придбання FPV-дрона.

4250 грн і 100 злотих заколядували юні колядники с. Гірники, тобто разом 5200 грн.

 

 17 січня відбувся благодійний ярмарок у Заболоттівському ліцеї. Вважаємо за доцільне кошти у сумі 24 100 грн долучити до попередньо зібраних, так як вони теж підуть на потреби військових.

19 січня відбувся благодійний вечір колядок та щедрівок «Хай вся земля почує, як Височне колядує», на якому зібрали 4280 грн на підтримку ЗСУ.

 

 21 січня у Залісах відбувся Різдвяний благодійний концерт «З Різдвом Христовим!» (його перенесли саме на цей день у зв’язку із трауром з приводу смерті захисника-односельчанина Олександра Денисюка). На заході зібрали 13 000 грн для придбання акумуляторів захисникам Заболоттівської громади.

 

 Тож підбиваємо приголомшливі підсумки колядування 2024 року: 1 069 764 грн! Будь-які слова тут зайві! Нехай Бог поверне сторицею усім, хто організовував заходи, колядував, щедрував, радо приймав колядників. Ця сума, звичайно, віртуальна, адже гроші розкидані невеликими сумами по всіх селах Ратнівщини. Проте якщо проаналізувати, скільки засобів для військових уже придбали і ще придбають за них, то ця підтримка наших земляків колосальна. Жителі Ратнівщини, ви – неймовірні!», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel