Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині борються за життя 17-річного хлопця, який виліз на дах залізничного вагона

Нині хлопець перебуває в обласній дитячій лікарні.

Волинь-нова

На Волині борються за життя 17-річного хлопця, який виліз на дах залізничного вагона

Його уразило струмом

На залізничному вокзалі у Турійську на Волині 17-річного хлопця, який виліз на дах вагона, уразило струмом.

 Юнак отримав глибокі опіки 40% тіла.

Нині травмований в обласній дитячій лікарні, розповіла Суспільному гендиректорка Волинського медоб`єднання захисту материнства і дитинства Ірина Горавська.

Що відомо про випадок

Зі слів завідувача оперативної диспетчерської служби обласного центру екстреної меддопомоги Станіслава Лініка, звернення надійшло напередодні, орієнтовно о 21:00. Хлопця з Турійська повезли до Луцька. Він отримав важкі опіки правої сторони тіла.

Як розповіла в коментарі Суспільному керівниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович, окрім опіків, під час падіння, юнак також травмував голову. Разом із ним були друзі.

«Молоді люди відпочивали, гуляли у парку. Алкоголю вони не вживали. Перебуваючи поблизу вагонів, один хлопчина вирішив вилізти і сфотографуватися. У той момент, коли він встав, його уразило струмом. Одяг у нього загорівся», — сказала Інна Остапович.

Поспілкуватися з близькими 17-річного травмованого Суспільному не вдалося.

Що кажуть правоохоронці

За фактом травмування підлітка правоохоронці внесли відомості до Єдиного журналу заяв та повідомлень, розповів головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції області Олег Плазовський. З його слів, вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності батьків травмованого неповнолітнього.

Натомість керівниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович зазначила, що зважаючи на сімейні обставини у родині юнака, які правоохоронці не розголошують, адміністративна відповідальність може бути не застосована.

Реклама Google

Telegram Channel