Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку на території будівельного гіпермаркету працювали рятувальники (Фото)

У навчаннях взяли участь понад 30 вогнеборців.

default

Фото: Фейсбук.

У Луцьку на території будівельного гіпермаркету працювали рятувальники (Фото)

31 січня рятувальники провели пожежно-тактичні навчання з гасіння пожежі на території будівельного гіпермаркету міста Луцька

За легендою, умовна пожежа виникла у відділі лакофарбової продукції, ймовірно, всередині перебуває потерпілий, існує загроза поширення вогню на суміжні відділи.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Працівники торговельного закладу, які першими виявили ознаки умовного горіння, увімкнули систему оповіщення про пожежу та викликали службу «101», добровільне пожежне формування об’єкту відпрацювало дії з гасіння імітованого займання первинними засобами пожежогасіння.

Працівники пожежно-рятувальних підрозділів, які прибули за викликом, відпрацювали дії з пошуку й порятунку потерпілого та передачі його до карети швидкої допомоги, ліквідації імітованого горіння у складі трьох ланок газодимозахисної служби. Крім того, за допомогою колінчастого підйомника та автодрабини здійснювалася подача вогнегасних речовин лафетними стволами на захист покрівлі гіпермаркету.

До проведення навчань залучались рятувальники 1, 2 та 25 ДПРЧ, відділення газодимозахисної служби, чергова зміна оперативно-координаційного центру та мобільна оперативна група ГУ ДСНС України у Волинській області.

У навчаннях взяли участь понад 30 рятувальників.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У Володимирі в квартирі виявили тіло жінки.

Реклама Google

Telegram Channel